.gadmosrednA

Opdracht van Dennis: Draai een dag volledig om en doe er verslag van.

De andersom dag. Ik heb hem lang voor me uitgeschoven, maar één dag voor de deadline moest het er toch echt van komen. Het leek me een onhandig idee, maar vanochtend stond ik vrolijk om zeven uur uien en tomaten te snijden voor het diner. De pasta met tortellini die ik ervan fabriceerde ging er eigenlijk best goed in. Hoewel een diner ‘s ochtends vrij zwaar op de maag ligt, kun je daarna wel lekker lang doorwerken. 

De dag leek verder als een gemiddelde einde-van-vakantiedag voorbij te gaan. ‘s Ochtends bereidde ik wat lessen voor die ik na volgende week geef. ‘s Middags werkte ik met mijn vriend verder aan de keuken. Het nieuwe plafond zit er eindelijk in (we keken al een jaar lang naar kale balken met riolering en elektra). Bij het avondeten had ik mijn havermout ontbijt. Dat was tijdens het eten een beetje saai maar vulde gelukkig voldoende. Ondanks het andersomme was het een weinig heftige dag. In principe was er op het eten na niets anders. Ik besloot: volgende keer de dag beginnen met een biertje en chips.

Bas Buise – augustus 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s